kako izbeliti zube

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija se obično koristi za označavanje bilo koje stomatološke aktivnosti koja poboljšava izgled zuba, desni i / ili ugriza. Prvenstveno se fokusira na poboljšanje stomatološke estetike u boji, položaju, obliku, veličini, poravnanju i ukupnom izgledu osmeha.

Vremenom zubi mogu izgubiti svoju belinu! Uzroci gubitka boje i pojave naslaga na zubima mogu biti mnogobrojni, kao što su: starenje, cigarete, kafa, čaj, bobičasto voće, vino i sokovi i još velik broj raznih namirnica i navika. U ordinaciji Vulićević kao rešenje postoje dve tehnike beljenja zuba:

  • Tehnika ordinacijskog beljenja zuba Flash sistemom
  • Tehnika kućnog beljenja zuba Ultradent Opalescence

Kako izbeliti zube Fläsh sistemom

Flash sistem predstavlja najsavremenije dostignuće u svetu profesionalnog beljenja zuba! Ovaj sistem je rezultat napredne tehnologije i 20 godina iskustva nemačkog Brenda WHITEsmile®. Flash omogućava da se pomoću gelova različitih koncetracija i različitih programa emitovanja svetlosti, potpuno individualno planira svaki tretman i postigne željeni rezultat.

Za razliku od drugih sistema, Flash sistem naizmenično emituje svetlost u različitim segmentima zubika. Na ovaj način se izbegava pojava neprijatnih senzacija kako tokom, tako i nakon terapije, i anulira mogućnost trajnog oštećenja nerva i krvnih sudova zuba, što se može javiti kod drugih sistema zbog kontinuiranog emitovanja svetlosti.

Aparat za izbeljivanje zuba – Fläsh

Pojedini zubi su, kako zbog same građe zuba tako i zbog uticaja mnoštva drugih faktora, drugačije boje od ostalih. Izbeljivanje celog zuba može dovesti i do izraženijih razlika u boji ili do neprirodnog izgleda.  U ovakvim slučajevima Flash omogućava izbeljivanje pojedinačnih zuba.  Savremeni dizajn Flash lampe omogućava prosvetljivanje iz više pravaca i obezbeđuje efikasnost na malom polju rada.

Kako izbeliti zube tehnikom kućnog beljenja zuba (Ultradent Opalescence)

Na osnovu otisaka Vaših zuba izrađujemo folije u koje se aplikuju gelovi za izbeljivanje. Ove folije nose se tokom noći, izrađene od tankog i veoma elastičnog materijala tako da ne remete miran san i Vaš komfor! Gelovi različitih koncetracija omogućavaju nam da individualno planiramo tretman i postignemo Vaš željeni rezultat.

Za sve dodatne informacije i zakazivanje pregleda pozovite.

Stojimo Vam na raspolaganju!
Stomatološka ordinacija Vulićević