ikona-kozmetska-stomatologija-bela
Home » Estetska stomatologija » Izbeljivanje zuba

Kako izbeliti zube?

Izbeljivanje zuba Flash sistemom

Flash sistem predstavlja najsavremenije dostignuće u svetu profesionalnog beljenja zuba! Ovaj sistem je rezultat napredne tehnologije i 20 godina iskustva nemačkog Brenda WHITEsmile®. Flash omogućava da se pomoću gelova različitih koncetracija i različitih programa emitovanja svetlosti, potpuno individualno planira svaki tretman i postigne željeni rezultat.

Za razliku od drugih sistema, Flash sistem naizmenično emituje svetlost u različitim segmentima zubika. Na ovaj način se izbegava pojava neprijatnih senzacija kako tokom, tako i nakon terapije, i anulira mogućnost trajnog oštećenja nerva i krvnih sudova zuba, što se može javiti kod drugih sistema zbog kontinuiranog emitovanja svetlosti.

Izbeljivanje pojedinačnih zuba

Pojedini zubi su, kako zbog same građe zuba tako i zbog uticaja mnoštva drugih faktora, drugačije boje od ostalih. Izbeljivanje celog zubika može dovesti i do izraženijih razlika u boji ili do neprirodnog izgleda.  U ovakvim slučajevima Flash omogućava izbeljivanje pojedinačnih zuba.  Savremeni dizajn Flash lampe omogućava prosvetljivanje iz više pravaca i obezbeđuje efikasnost na malom polju rada.

Tehnika kućnog beljenja zuba

Na osnovu otisaka Vaših zuba izrađujemo folije u koje se aplikuju gelovi za izbeljivanje. Ove folije nose se tokom noći, izrađene od tankog i veoma elastičnog materijala tako da ne remete miran san i Vaš komfor! Gelovi različitih koncetracija omogućavaju nam da individualno planiramo tretman i postignemo Vaš željeni rezultat.

Odgovore na najčešće postavljena pitanja vezana za ovu proceduru možete pročitati na našem blogu beljenje zuba.

Zakazivanje

Zakažite Vaš termin pozivom na naš broj telefona ili putem e-mail adrese:

+381 65 3972 901 (svaki dan od 08-21 h)

+381 11 3972 901  (radnim danima od 12-20 h)

[email protected]