Štitnici za zube

Bavljenje sportom često je uzrok povrede vilica i zuba! Bilo da ste Vi ili je Vaše dete u pitanju, sportski štitnik za zube je dobar izbor za protekciju prilikom sportskih aktivnosti. U somatološkoj ordinaciji Vulićević preporučujemo sportski štitnik našim sportski/atletski aktivnim pacijentima.

Sportski štitnik predstavlja plastični/gumeni štitnik koji se nosi unutar usta, radi zaštite zuba. U ordinaciji Vulićević izrađujemo individualne štitnike koji ne ometaju Vaš komfor prilikom aktivnosti, jer su izrađeni prema Vašem zagrižaju, obliku zuba i usta.

Benefiti štitnika za zube su:

  • Smanjeni rizik povrede jezika, usta i usana
  • Smanjen rizik preloma, izbijanja ili povrede zuba
  • Smanjen rizik oštećenja temporomandibularnog zgloba

Sportski štitnik doprinosi svakome ko je fizički aktivan, ne samo profesionalnim sportistima! Fudbal, košarka, hokej, boks su sportovi u kojima se često koriste štitnici, ali i aktivnosti poput gimnastike, voženja skejtborda i bicikla.

Naši pacijenti dobijaju štitnik u jednoj poseti. Sama procedura je laka i bezbolna. Naš tim lekara će Vam odgovoriti na sva pitanja i razjasniti sve nedoumice. Naša ordinacija je zaštitila osmehe velikom broju proslavljenih sportista, rado ćemo to učiniti i za Vas!

Za zakazivanje i sve dodatne informacije pozovite.

Stojimo Vam na raspolaganju!
Stomatološka ordinacija Vulićević